TERMENI &CONDITII

7

Termeni &Conditii de Afiliere

 1. Introducere

Acesta reprezinta un contract electronic intre KARISMA SOLUTION COMPANY SRL, cu sediul in strada Theodor Palady nr.47 Sect.3, Bucuresti, cod unic de inregistrare 37099060, nr. Reg. Comertului J40/2112/2017, cont bancar

 

 1. Definitii si termeni

Afiliatul este operatorul (persoana fizica sau juridica) care promoveaza online site-ul Furnizorului (aloca un spatiu publicitar pe un website sau blog, scrie articole incorporeaza link-uri in newsletter, pagini de facebook, etc) .

Furnizorul este acea persoana juridica careia ii este promovat website-ul prin actiunile afiliatului.

 

 1. Inregistrarea contului de afiliat

Afiliatul va completatoate campurile obligatorii cu informatii complete si corecte la inregistrarea contului de afiliat. Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul afiliatului, fara obligatia de a justifica aceasta actiune. Nu vor fi acceptati afiliatii ale caror site-uri:

 includ continut violent, pornografic, care dauneaza imaginii Furnizorului sau care poate incalca ordinea si linistea publica;

 • fac discriminari bazate pe sex, religie, nationalitate, orientare sexuala, varsta, handicapuri;
 • sunt contrare intereselor Furnizorului sau ale clientilor acestuia;
 • incalca legile curente ale statului roman;
 • nu sunt functionale sau sunt in etapa de dezvoltare;

 

 1. Instrumente de promovare

Afiliatul va folosi instrumentele de promovare oferite de sistemul de afiliere www.joculvietii.ro, pe site-urile care indeplinesc conditiile programului, pastrand intact codulHTML oferit.

Afiliatul are voie sa directioneze reclame catre orice produs din site-ul joculvietii.ro, dar nu poate promova site-ul sau pagini (link catre  catre prima pagina, categorii, oferte speciale, etc).

 

 1. Beneficiile afiliatului

5.1. Comisioane

Valoarea comisionului reprezinta 15% din vanzarile mentionate anterior si se aplica la valoarea produselor fara a lua in calcul TVA-ul, taxele de transportsau alte taxe. Comisionul se incaseaza doar pentru comenzile facturate si achitate.

Facturile care au fost ulterior stornate, vor determina o scadere de comision din contul afiliatului cu valoarea comisionului acordat la facturarea comenzii respective.

5.2. Plata comisioanelor

Plata comisioanelor se va efectua pe data de 10 a fiecarei luni pentru luna precedenta. Nu exista prag  minim  pentru plati.

Pentru persoane juridice

Plata va fi efectuata prin transfer bancar. La cerere, in prealabil, va fi semnat un contract intre Furnizor si Afiliat.

Pentru persoane fizice

Plata se poate efectua prin transfer bancar.

 

 1. Drepturile si Obligatiile Afiliatului

Drepturile Afiliatului sunt:

 • sa gestioneze instrumentele de promovare conform instructiunilor Furnizorului, dar fara a-l instiinta pe acesta;
 • sa solicite si sa primeasca comisioanele cuvenite conform acestui contract.

 

Obligatiile Afiliatului sunt:

 • sa utilizeze cu buna credinta website-ul Furnizorului si materialele de promovare puse la dispozitie de acesta, fara sa le altereze in vreun fel;
 • sa nu dauneze imaginii si/sau intereselor Furnizorului prin orice activitati pe care le intreprinde sau forme de comunicare pe care le practica.

 

 1. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

Drepturile Furnizorului:

 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul Afiliatului fara nicio justificare, daca acesta incalca prevederile respectivului contract;
 • Utilizatorii care vor cumpara produse prin intermediul programului deafiliere www.joculvietii.ro vor deveni automat clienti www.joculvietii.ro. Astfel, ei vor suporta toate regulile, politicile si procedurile cu privire

la comenzi, service si vanzari de produse impuse de catre www.joculvietii.ro.

Obligatiile Furnizorului sunt:

 • sa plateasca la timp comisionul afiliatului, atunci cand sunt indeplinite toate conditiile de plata a comisionului.
 • sa nu intervina asupra organizarii activitati Afiliatului.

 

 1. Modificari

Furnizorul poate modifica orice termen sau conditie in orice moment prin postarea unei notificari pe site-ul programului. Modificarile se pot referi, spre exemplu, la comisioanele percepute de Afiliati, la bonusuri, la modalitatile de plata a comisioanelor,la regulile programului de afiliere www.joculvietii.ro. Daca modificarile aparute sunt inacceptabile pentru Afiliat, acesta poate inceta colaborarea. Continuarea participarii la program dupa afisarea modificarilor va insemna acceptarea noilor modificari.

 

 1. Legislatie aplicabilasi Jurisdictie

Aceste conditii de participare la programul de afliliere www.joculvietii.ro sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din,sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor, sau in cazul disputelor in care aceste conditii vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.